Landgoed De Wielewaal

Kamperen middenin de natuur van Flevoland. Het staat nu al een hele tijd te koop.


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Metselwerk Makelaar Nederland

Voor welke prijs weten we niet want die is op aanvraag.

. Het landgoed De Wielewaal kan qua omvang 142 voetbalvelden vullen en is tussen de jaren 1934 en 2005 de thuisbasis geweest van Frits Philips ja die Philips. De befaamde Philips-familie komt natuurlijk uit Eindhoven en dat is ook de plaats waar dit grootste én. Er staat een bed om goed uit te rusten en het belangrijkste.

Nieuwe eigenaren én een nieuwe naam. Read along to learn why we totally fell in love with this campers paradise. Vanaf 1 maart zijn Jochem Jet Tom zie foto 3 en Barbara eigenaren van de prachtige plek die wij met veel liefde opgebouwd hebben.

1 day agoDe gemeente Eindhoven wordt de nieuwe eigenaar van Landgoed De Wielewaal. Dat was meer dan honderd jaar privébezit onder andere van de familie Philips van het elektronicaconcern. Het voormalig huis met bijbehorend natuurgebied van Frits Philips genaamd De Wielewaal wordt voor 29 miljoen gekocht.

Dan is de Wielewagen perfect voor jou. Geen woningbouw volgens dit artikel. Nadat Frits Phillips was overleden heeft Marc Brouwer het landgoed overgenomen.

Rustige omgeving geschikt voor langer verblijf - ook kampeerplaatsen 60 - outdoor kamp - supermarkt in Nijkerk 6km - beheer 24u bgg 31 651307849 -. Via dit menu kunt u uw. Landgoed De Wielewaal dat van 1934 tot 2005 is bewoond door wijlen Frits Philips is een volledig omheind landgoed dat exclusief toegankelijk is voor de eigenaar en zijn genodigden.

Landgoed straks open voor publiek. Landgoed De Wielewaal heeft zeker een mooie metamorfose ondergaan met als doel dat de karakteristieke eigenschappen bewaard blijven. Campground Landgoed De Wielewaal review Zeewolde Flevoland This is the perfect natural campground in the center and green heart of The Netherlands.

Dat maakte de gemeente woensdag bekend. 1 day agoGemeente wil Philips landgoed voor 29 miljoen kopen. De stad zegt bereid te zijn 29 miljoen euro voor het landgoed te betalen.

Landgoed de Wielewaal Het prachtige landgoed De Wielewaal voormalig eigendom van wijlen Frits Philips is na zijn overlijden volledig nieuw opgebouwd. Landgoed De Wielewaal in Zeewolde. 23 hours agoGemeente Eindhoven koopt landgoed De Wielewaal voor een bedrag van 29 miljoen.

De gemeente Eindhoven heeft laten weten interesse te hebben in het majestueuze landgoed De Wielewaal dat sinds 2016 te koop staat. Dan kun je er wel vanuit gaan dat het niet om een paar ton gaat. De gemeente Eindhoven wil landgoed De Wielewaal kopen.

Quiet environment suitable for longer stays - also camping pitches 60 - outdoor camp - supermarket in Nijkerk 6km - management 24h bgg 31 651307849 -. 690 likes 1150 were here. Nog twee weken en dan nemen we afscheid van Landgoed De Wielewaal.

Er is een grote verbouwing geweest. Kom 365 dagen genieten van rust ruimte kampvuur en. Kamperen middenin de natuur van Flevoland.

Ben je opzoek naar een knus en gezellig plekje. Wel echt mooi als ze dit ook behouden inderdaad een van de redenen waarom ik Eindhoven stiekem best tof vind is dat er best veel groen is vergeleken met nadere steden op. Daarmee lijken ook andere geïnteresseerden uit hun winterslaap.

Onder andere het pinetum is voor onze gasten te bewonderen tijdens uw tour over het landgoed. Ons geliefde stukje erfgoed van het voormalige landgoed de Wielewaal. Er is gesloopt heropgebouwd en vergroot.

U heeft de promotieknop gebruikt om het gekozen artikel te promoten. Dit is de laatste keer ooit dat de Wielewaal van eigenaar zal wisselen zegt wethouder Stijn Steenbakkers. In dit huisje op wielen zit een kachel om na een actieve dag op het landgoed vuur te maken.

Gemeente Eindhoven koopt de Wielewaal. Daar fiets ik dagelijks langs ik wist niet dat het een prive landgoed was. Een filmpje van de groenblauwe oase van de Flevopolder.

Verbouwing van Landgoed De Wielewaal. Kom 365 dagen genieten van rust ruimte kampvuur en buiten koken kamperen landgoeddewielewaal. We doen ons uiterste best voor een goede balans tussen natuur en.

It has something to do with a hidden gem peace quiet nature and water. We zijn wel heel benieuwd hoe dat huis er van binnen uitziet en wat er allemaal bij de prijs is inbegrepen. In deze minimalistische Tiny House.

678 likes 5 talking about this 1107 were here. Misschien is Landgoed De Wielewaal wel iets voor je. Ze koopt het voormalige landgoed van Frits Philips voor 29 miljoen euro.

Het is een rustige beschermde en veilige plek om te wonen net buiten de levendigheid en dynamiek die Eindhoven het kloppend hart van mondiale technische. Hij laat het inrichten als landgoed compleet met een mooie naaldbomentuin een zogeheten pinetum. De historie van Landgoed De Wielewaal begint als Anton Philips grondlegger van het huidige Philips-concern een flink stuk bosgebied koopt.

In opdracht van de huidige eigenaar installeerde De Opera Domotica hier een high-end domoticasysteem.


Pin On Industrieeel Boerderij Schuurwonen


Landhuis De Wielewaal Frits Philips The Art Of Living Nl Landhuis Hekwerk Tuin


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Nederland Eindhoven Makelaar


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Nederland Wonen Droomhuizen


Landhuis De Wielewaal Frits Philips Landhuis Villa Gebouwen


Pin On Beautiful And Special Houses


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Huisstijl Makelaar Eindhoven


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Huis Buitenkant Nederland Makelaar


Landhuis De Wielewaal Frits Philips Landhuis Tuin Meubelen Villa


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Interieur Nederland Eindhoven


Pin Op 1 Interieurs


Pin Op Beautiful And Special Houses


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhove Bouwmaterialen Nederland Houten Vloer


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Nederland Eindhoven Huis

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel